Skip to content

Liity Tahconin porukkaan


Täällä työskentelee ja viihtyy iloinen, huumorintajuinen ja rakentamisesta kiinnostunut tiimi. Tervetuloa mukaan!

Tahconin tarina

Tahcon lyhyesti

  • Nikon ja Markuksen unelma oli luoda moderni rakennuttajatoimisto, joka erottuisi joukosta hyväntuulisella toiminnallaan. Tässä se unelma nyt on.
  • Tahcon kokoaa yhteen hyviä tyyppejä, joilla on jotain yhteistä: rakastamme rakentamista ja haluamme viedä alaa eteenpäin.
  • Toiminta on alusta alkaen koostunut kolmesta pilarista, joita haluamme tehdä paremmin kuin kukaan muu: moderni projektinjohtaminen, ennakoiva valvonta ja alaa mullistava tahtituotanto.
  • Meillä on neljä arvoa, jotka ohjaavat arkeamme: tiimityö, erinomaisuuden tavoittelu, tekemisen ilo ja avoimuus kaikissa tilanteissa.

 

Millaisia olemme

Nälkäisimmät asiantuntijat
Haluamme olla parhaita omassa työssämme ja siksi opimme (ja lounastamme) yhdessä jatkuvasti. Teemme hommia tiiviissä yhteistyössä, jolloin hyödymme toistemme ajatuksista ja kokemuksista.

Paras asenne
Meillä projekteihin lähdetään innolla ja tavoitteena saada aikaiseksi priimaa. Positiivinen asenne palkitaan, kun niin meillä kuin asiakkaallakin on hyvä meininki. Töissä pitää olla mukavaa!

Rakennusala on jäykkä. Me emme.
Alaa varjostaa osittain negatiivinen ilmapiiri ja riitelyherkkyys. Me muutamme tätä kokemusta yksi projekti kerrallaan tekemällä oikeasti yhteistyötä eri tahojen välillä sekä olemalla rehti ja reilu kaikkia osapuolia kohtaan.

Tahcon Tahkolla 2023

Tämän lupaamme sinulle

Voit olla varma, että tuemme sinua ainakin seuraavilla tavoilla:

 

Avoimuus

Oli kyseessä sitten uudet ajatukset tai palkka, mikään keskustelu ei ole meillä tabu. Haluamme olla läpinäkyviä niin yrityksen sisällä kuin asiakkaankin suuntaan ja meillä saa (ja pitää) esittää kysymyksiä.

Verkosto

Tahcon on osa United Founders -yhteisöä, joka koostuu erilaisista rakennusalan yrityksistä. Toimistolla törmäät muiden yritysten asiantuntijoihin ja samalla kerrytät omaa rakennusalan verkostoasi.

Aktiviteetit

Kesäjuhlat on yksi vuoden odotetuin koko United Founders -porukan yhteinen tapahtuma. Työntekijöillä on myös jos jonkinlaisia yhteisiä menoja, kuten laskettelureissuja ja sulkista.

Pieni yritys, iso tuki

Tahcon on ketterä yritys, jossa pääsee vaikuttamaan oman työpaikan asioihin. Samaan aikaan saamme kuitenkin nauttia United Founders -yhteisön tarjoamasta tuesta ja erityisosaamisesta.

Tahconin arvot

Tahconin arvot

No entäs ne edut..?

Löytyyhän näitä! Vaikka suurin etu lienee se, että aamulla ei ketuta lähteä töihin.

 

Lounasetu

Epassin digitaalinen lounasseteli kulkee kätevästi puhelimessa mukana. Ja kaupanpäällisiksi toimistolta löytyy aina erittäin viihdyttävää lounasseuraa!

Puhelinetu

Kilauta kollegalle tai kaverille – saat käyttöösi haluamasi puhelimen ja liittymän tottakai.

Mahdollisuus tulospalkkaukseen

Saat mitä ansaitset. Meillä voit kiinteän kuukausiliksan sijaan saada palkkaa myös työtuloksesi perusteella.

Joustava työaika & hybridityö

Haaveiletko työskentelystä kesämökiltä käsin? Anna mennä! Niin kauan kuin työskentely sujuu tiimin ja asiakkaiden kanssa, voit työskennellä silloin ja siellä, missä se sinulle parhaiten sopii.

Liikunta- ja kulttuurietu

Epassi käy esimeriksi useimmilla kuntosaleilla, uima- ja urheiluhalleissa. Sen avulla pääset myös teatteriin, elokuviin tai vaikkapa konsertteihin.

Kattava terveysvakuutus

Haluamme pitää sinusta huolta. Tarvittaessa pääset suoraan yleis- tai erikoislääkärille ja vakuutus kattaa tutkimukset, hoidot ja leikkaukset.


"Arvostamme oma-aloitteisuutta, mutta meillä kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin! Työtehtävät katsotaan aina oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan."

 

Niko Oksa
Niko Oksa
Toimitusjohtaja & projektipäällikkö

Avoin hakemus

Vastaa pariin kysymykseen ja hae meille: