Skip to content

Palvelemme taloyhtiöitä


Autamme taloyhtiöitä suurempien korjaushankkeiden hallinnassa. Tahconin projektinjohtajat ja valvojat ovat erikoistuneet linjasaneerauksiin.

Rakennuttajan rooli hankkeessa

Apuna taloyhtiön korjaushankkeissa

Tahconin rakennuttajakonsultit toimivat taloyhtiön suurempien hankkeiden projektinjohtajana sekä valvojana. Kokenut projektinjohtaja auttaa teitä tekemään oikeita hankintoja ja valitsemaan aina parhaat resurssit kilpailukykyisin hinnoin.

Projektinjohtaja tukee remontin tavoitteiden määrittelyssä, hankkeen aikatauluttamisessa, budjetoinnissa ja kustannusten seurannassa sekä sopimusten laatimisessa. Lisäksi projektinjohtaja pyrkii mahdollistamaan tiiviin yhteistyön hankkeeseen osallistuvien tahojen, kuten suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten välillä.

On suositeltavaa ottaa projektinjohtaja mukaan jo varhaisessa vaiheessa. Autamme teitä projektin suunnittelussa, jolloin voimme yhdessä välttää ikävät yllätykset ja ylimääräiset kustannukset.

Remontin valvonta taloyhtiössä

Remontin valvonta taloyhtiössä on tärkeää, jotta hankkeen onnistuminen voidaan varmistaa. Oli kyseessä sitten putkiremontti, julkisivuremontti tai muu suurempi korjausprojekti, ammattitaitoinen valvonta takaa, että projekti sujuu aikataulussa ja budjetissa sekä hyvää rakennustapaa noudattaen.

Tahconin kokeneet ja pätevät valvojat huolehtivat projektin etenemisestä ja varmistavat työn laadun. Tavoitteenamme on varmistaa, että taloyhtiönne remontti sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja tuottaa kestäviä tuloksia.

Ammattimaisen valvonnan avulla taloyhtiö voi varmistaa, että urakka toteutetaan sopimuksessa ja suunnitelmissa määritetyllä tavalla, sovitussa aikataulussa ja ilman perusteettomia kuluja. 

Tahtialueet

Miksi palkata ammattimainen projektinjohtaja?

Asiantuntemus: Ammattimainen projektinjohtaja tuo mukanaan laajan tietotaidon ja kokemuksen remonttihankkeiden hallinnasta. Hänellä on syvällinen ymmärrys erilaisista remonttityypeistä sekä kyky koordinoida ja valvoa niitä tehokkaasti.

Kustannustehokkuus: Projektinjohtaja auttaa tekemään fiksuja hankintoja ja neuvottelee kilpailukykyiset hinnat. Näin taloyhtiö voi säästää rahaa ja varmistaa, että jokainen euro käytetään mahdollisimman tehokkaasti.

Riskienhallinta: Projektinjohtaja tunnistaa ja hallitsee mahdolliset riskit ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia. Tämä voi estää odottamattomien komplikaatioiden syntymisen ja ylimääräiset kustannukset.

Laadunvarmistus: Ammattimainen projektinjohtaja varmistaa, että työ tehdään laadukkaasti ja standardeja noudattaen. Tämä takaa, että lopputulos on kestävä ja täyttää odotukset.

Ajansäästö: Projektinjohtaja pitää huolta hankkeen aikataulusta ja varmistaa, että se etenee suunnitellusti. Tämä vapauttaa taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän kädet antaen heille aikaa keskittyä muihin tärkeisiin asioihin.

Palvelut taloyhtiöille

Rakennuttajakonsulttimme auttavat taloyhtiöitä remonttihankkeissa.

Putkiremontti

Olemme erikoistuneet putkiremontin projektinjohtoon ja valvontaan. Laitamme kaiken kokemuksemme peliin taataksemme sujuvan putkiremontin.

Projektinjohto

Projektinjohtajamme tärkein päämäärä on varmistaa taloyhtiön rakennusprojektin sujuva ja laadukas toteutus aikataulussa ja budjetissa.

Valvonta

Valvojamme huolehtivat puolestasi työn laadusta, työmaan turvallisuudesta ja rakennushankkeen kustannustehokkuudesta.

Rakennuttajatoimisto Tahcon

Rakennusala on jäykkä. Me emme.
Ravistelemme rakennuspölyt pois ja toimimme rohkeasti uusilla tavoilla nykyaikaisia työkaluja hyödyntäen.

 

Yhdessä tavoitteisiin

Rakennuttajakonsulttina huolehdimme puolestasi hankkeeseen liittyvistä hankinnoista ja asetamme yhdessä tavoitteet onnistuneelle hankkeelle.

Raikas ote

Emme anna perinteisen tilaaja-urakoitsija-vastakkainasettelun kuormittaa, vaan varmistamme, että asioista sovitaan selkeästi ja ne toteutetaan aidosti yhteistyössä. Työskentely kanssamme onkin aina hyväntuulista ja joustavaa.

Hyödyt näkyviksi

Tärkein tehtävämme on varmistaa projektin osapuolten välinen saumaton yhteistyö ja tarjota kaikille osapuolille näkemys yhteisten tavoitteiden saavuttamisen hyödyistä.


"Yhteistyö on luottamuksellista, ammattimaista sekä avointa puolin ja toisin. Toiminta on nohevaa ja sovitusta pidetään."

 

Santtu Eloranta
Santtu Eloranta
Rakennuttamisen projektipäällikkö
Kouvolan Asunnot

Keskustellaanko teidän projektista?

Valitse kalenterista sinulle sopiva aika, niin otetaan Teams-videopalaveri teidän projektista. Annamme vinkkejä mielellämme ja täysin maksutta.

Tahcon on rakennuttajakonsultti Helsingissä

Palvelualueena koko Uusimaa

Meillä on rakennuttamisen, projektinjohdon ja työmaavalvonnan kohteita mm. näillä alueilla:

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa