Skip to content

Referenssit


Asiakkaiden kokemuksia Tahconista sekä toteutuneet hankkeet ja tahtituotantoprojektit.

Kouvolan asuntojen tahtiallianssi

Kouvolan asuntojen tahtiallianssi

 Projektinjohto 
 Tahtituotanto 
 Allianssi 

Tahcon toimii Kouvolan Asuntojen tahtiallianssin projektipäällikkönä. KATA:ssa (Kouvolan Asuntojen tahtiallianssi) allianssin osapuolet kehittävät uuden peruskorjauskonseptin neljän peruskorjattavan kohteen aikana. Konsepti perustuu integroivaan projektiallianssiin ja tahtituotantoon.

 

Jorvin sairaalan uusi osastorakennus tahtituotannolla

Jorvin sairaalan uusi osastorakennus

 Tahtituotanto 

Jorvin sairaalan uuden osastorakennuksen sisävaihe toteutetaan tahtituotannolla. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 50 000 m2. Tahcon toimii rakennusvaiheen tahtituotantoasiantuntijana yhdessä Mestamasterin kanssa.

Talin tenniskeskuksen laajennus

Talin Tenniskeskuksen laajennus

 Projektinjohto 
 Valvonta 

Talin Tenniskeskuksen laajennus kattaa 4 kenttää, 8 ulkokenttää, piha-alueet, kuntosalin, pukuhuoneen ja toimistotilat. Tahcon vastaa projektinjohdosta, suunnittelunohjauksesta sekä valvonnasta.

Salmisaaren liiketalon julkisivukorjaus

Salmisaaren Liiketalon julkisivukorjaus

 Projektinjohto 
 Valvonta 

Toteutimme hankkeen projektinjohdon ja valvonnan toimitilarakennuksen (Porkkalankatu 7, 00180 Helsinki) julkisivu- ja ikkunakorjauksessa.

Merikorttelin julkisivukorjaus

Merikorttelin julkisivu- ja ikkunakorjaus

 Projektinjohto 
 Valvonta 

Projektinjohto ja valvonta toimitilarakennuksen (Pursimiehenkatu 29-31, 00150 Helsinki) julkisivu- ja ikkunakorjauksessa.

HOAS perusparannusallianssi

HOAS perusparannus, allianssi

 Tahtituotanto 
 Allianssi 

HOASin (Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö) 310 asunnon korjauksen konseptikehitys: ainutlaatuinen konsepti tuhansille tuleville putkiremonteille.

Itämerentalon julkisivuhanke

Itämerentalon julkisivuhanke

 Projektinjohto 

Kiinteistö Oy Helsingin Itämerentalo, julkisivun korjaussuunnittelun projektinjohto. Toteutusvaihe käynnistyy myöhemmin. 

 

Naistenklinikan peruskorjaus

Naistenklinikan peruskorjaus (A-osa)

 Tahtituotanto 

Naistenklinikan A-osan peruskorjaus on alkanut alkuvuonna 2022. Tässä Uuden lastensairaalan puoleisessa päädyssä peruskorjataan kaikki kerrokset kerralla. Tahcon toimii Naistenklinikan peruskorjauksen tahtituotantoasiantuntijana yhdessä Mestamasterin kanssa.

 

Uudiskerrostalohanke: Henttaan Puistokatu

Uudiskerrostalohanke Mankkaalla

 Tahtituotanto 

As Oy Henttaan Puistokatu 4 Uudiskerrostalohankkeessa Mankkaalla rakennetaan tahtituotannolla 80 uutta asuntoa. Tahcon toimii rakennusvaiheen tahtituotantoasiantuntijana yhdessä Mestamasterin kanssa.

Halkotorinkuja 4, uudiskerrostalon rakennustyön valvonta

Uudiskerrostalo Kouvolan keskustaan

 Valvonta 

Uudiskerrostalohanke sisältää 64 asuntoa Kouvolan keskustaan. Tahcon vastaa kohteen valvonnasta.


"Yhteistyö on luottamuksellista, ammattimaista sekä avointa puolin ja toisin. Tahconin toiminta on nohevaa ja sovitusta pidetään."

 

Santtu Eloranta
Santtu Eloranta
Rakennuttamisen projektipäällikkö
Kouvolan Asunnot
Uudenmaankatu 16–20 perusparannus

Uudenmaankatu 16–20 allianssihanke

 Projektinjohto 
 Allianssi 

Kiinteistöosakeyhtiölle Uudenmaankatu 16–20, 00120 Helsinki, toteutettiin LVIAS-tekniikan perusparannus allianssihankkeena.

 

Ryhmärakennuttamishanke: Nuijatie

Ryhmärakennuttamishanke Vantaalla

 Valvonta 

Kiinteistöjen Nuijatie 5, 9, 14 ja 19 rakennustöiden valvonta ja työturvallisuuskoordinaattorin tehtävät taloteknisten järjestelmien peruskorjauksessa.

Usean putkiremonttikohteen valvonta Vantaalla

Linjasaneeraus Vantaalla

 Valvonta 

Kiinteistöjen Nuijatie 8 ja 21, Nuijapolku 2 sekä Nuijakuja 6 linjasaneerauksen valvonta, työturvallisuus ja kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävät.

Targa-arenan laajennus

Targa-arena mailapeli- ja liikuntakeskuksen laajennus

 Rakennuttaminen 
 Valvonta 

Olemassa olevaan liikuntakeskukseen rakennettiin noin 3000 kerrosneliömetrin laajennus. Laajennus piti sisällään kaksi tenniskenttää, kolme padel-kenttää, pukuhuoneita, henkilökunnan tiloja ja fysiikkavalmennustilan. Tahcon vastasi rakennuttamisen tehtävistä ja rakennusteknisestä valvonnasta.

Näin toimimme

1.

Keskustellaan jo alkaneesta tai tulevaisuudessa siintävästä projektistanne. Annamme mielellämme suosituksia ja kun olemme tutustuneet puolin ja toisin, halutessanne teemme tarjouksen palvelusta, joka sopii tarpeeseenne.

2.

Kyseiseen projektiin osaamisprofiililtaan sopivin asiantuntijamme ottaa kopin ja varmistaa osaltaan, että hanke sujuu mallikkaasti. Toiminnassa voi nähdä arvomme: tiimityö, erinomaisuuden tavoittelu, tekemisen ilo ja avoimuus kaikissa tilanteissa.

3.

Kun urakka on saatettu loppuun laadukkaasti ja sovitulla tavalla, olemme niin sanotusti maalissa. Pidämme kuitenkin tilaajan eduista huolta vielä kauan kohteen valmistumisen jälkeenkin, vähintään takuuajan loppuun asti.

Tahcon-Tahti

Tahcon Tahti™ -palveluun sisältyy kaikki tarvittava tahtituotantohankkeen toteuttamiseen alusta loppuun.


"Tahcon hoiti tahtituotantohankkeemme suunnittelun, tahtipalaverit ja seurannan sekä kehittämisen erinomaisesti. Yhteistyö on sujunut hyvin, ja Markukselle siitä iso kiitos."

 

Jukka Mäkinen
Jukka Mäkinen
Unit Manager
Kouvolan Asunnot

Keskustellaanko teidän projektista?

Valitse kalenterista sinulle sopiva aika, niin otetaan Teams-videopalaveri teidän projektista. Annamme vinkkejä mielellämme ja täysin maksutta.