Skip to content

Meistä


Tahconilla on nälkäisimmät rakennuttamisen, valvonnan ja tahtituotannon asiantuntijat, hyväntuulista toimintaa ja paras asenne.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Tiimityö

Yhdessä työskentely tarkoittaa meille, että tavoitteet saavutetaan yhtenä joukkueena, jonka jokainen jäsen voi luottaa siihen, että ei jää yksin.

Projekteissa tämä näkyy mm. niin, että poistamme hankkeista perinteisen tilaaja-urakoitsija-vastakkainasettelun ja varmistamme, että asioista sovitaan selkeästi ja ne toteutetaan aidosti yhteistyössä.

Erinomaisuus

Tähtäämme aina parhaaseen laatuun ja tavoittelemme menestystä – kun asiakkaamme onnistuvat, onnistumme mekin.

Varmistamme huipputason mm. kehittämällä omaa osaamistamme jatkuvasti sekä hiomalla prosessejamme. Toimintamme ja dokumentaatiomme on tarkkaa ja yksityiskohtaista.

Ilo

Meille rakennusala ei ole vain työ, se on kutsumus. Omista työtehtävistä saa ja pitää nauttia, mutta töissä pitää olla hauskaa toki muutenkin.

Tiimimme jäsenet ovat hyväntuulisia ja viihdymme yhdessä. Tasaisen puurtamisen sijaan meillä on vaihtelevia työviikkoja, arjen huumoria, rentoja kahvitaukokeskusteluita sekä virkistäviä tapahtumia myös työn ulkopuolella.

Avoimuus

Toimintaamme ohjaa rehellisyys ja haluamme olla läpinäkyviä kaikkiin suuntiin. Pyrimme selkeään kommunikointiin ja kannustamme avoimiin keskusteluihin siitä, miten meillä menee ja kuinka voisimme parantaa.

Juhlistamme hyvää työtä ja onnistumisia, mutta koska olemme kaikki ihmisiä, myös mokia sattuu kohdalle ja silloin kannamme vastuumme ja jaamme opit.

Tahconin tarina

Nikon ja Markuksen yhteinen tekeminen alkoi jo vuonna 2018, kun he työskentelivät samassa yrityksessä. He huomasivat pian, että molempia ohjasi samanlaiset arvot ja näkemys rakentamisesta. Hiljalleen syntyi unelma luoda yhteinen rakennuttajatoimisto, jonka toiminta pohjautuisi noihin arvoihin sekä erottuisi joukosta.

Unelmasta tuli pian totta. Tahcon kokoaa yhteen rakentamista rakastavia ammattilaisia, jotka haluavat viedä alaa eteenpäin. Toiminta on alusta alkaen koostunut kolmesta pilarista, jotka tiimi haluaa tehdä paremmin kuin kukaan muu: moderni projektinjohtaminen, ennakoiva valvonta ja alaa mullistava tahtituotanto

Tahconin ote hankkeisiin on raikas: osaajat hyödyntävät jo hyväksi havaittuja rakennusalan toimintatapoja, mutta eivät pelkää ottaa käyttöön uusia ideoita johtaakseen hanketta laadukkaammin ja tehokkaammin. Toiminnassa voikin nähdä arvomme: tiimityö, erinomaisuuden tavoittelu, tekemisen ilo ja avoimuus kaikissa tilanteissa.

Tahconin tarina
 

Team Tahcon

Niko Oksa

Niko Oksa


Toimitusjohtaja
Projektipäällikkö
Osakas


Nikon työpäivät koostuvat korjausrakentamishankkeiden valvonta- ja rakennuttamistehtävistä sekä Tahconin toiminnan pyörittämisestä. Korjausrakentaminen, nykyaikainen johtaminen sekä yrittäjyys ovatkin Nikon suuria kiinnostuksen kohteita.

Niko on työskennellyt rakennusalan asiantuntijatehtävissä lähes kymmenen vuotta. Teknistä osaamista vahvistaa LVI-ins. ja rakennusarkkitehdin tutkinnot, joiden ansiosta hän hahmottaa projektit kokonaisvaltaisesti. Nikolle on ominaista, että hän tuo hymyn ja naurun mukanaan toimistolle sekä työmaalle.

LVI-insinööri (AMK)
Rakennusarkkitehti (AMK)

niko.oksa@tahcon.fi
+358 50 442 2220

Markus Nevalainen

Markus Nevalainen


Projektipäällikkö
Tahtituotantoasiantuntija
Osakas


Markus toimii projektinjohto- ja valvontatehtävissä erityisesti korjausrakentamisen parissa. Markuksen erikoisosaamista ovat lean-rakentamisen menetelmien hyödyntäminen hankkeiden johtamisessa sekä tahtituotannon suunnittelu ja käyttöönotto.

Markus on reilu ja avoin tyyppi, joka pyrkii aina etsimään entistäkin tehokkaampia sekä laadukkaampia ratkaisuja. Rakennusalan kehittäminen ja oppien jakaminen ovat lähellä Markuksen sydäntä, ja hänet saattaakin kohdata myös luennoimasta aiheesta. 

Rakennustekniikan diplomi-insinööri (DI)

markus.nevalainen@tahcon.fi
+358 50 351 4044

Matias Rajapuro

Matias Rajapuro


Projektipäällikkö
Osakas


Matias toimii Tahconilla projektipäällikkönä. Matiaksen vahvuusalueina ovat erityisesti korjausrakentamishankkeet sekä yhteistoiminnalliset toteutusmuodot. Matiaksella on rakennusprojektin kokonaiskuva hyvin näpeissä, sillä kokemusta hän on kerryttänyt  monipuolisesti eri tehtävistä, kuten suunnittelusta, urakoinnista sekä rakennuttamistehtävistä.

Persoonana Matias on mukava, helposti lähestyttävä ja oikeudenmukainen. Matiaksen projekteissa on avoin ilmapiiri, mikä mahdollistaa osapuolien hyvän yhteistyön sekä mielekkään työympäristön projektin kaikille osapuolille.

LVI-insinööri (AMK)

matias.rajapuro@tahcon.fi
+358 40 716 6060

Joonas Hänninen

Joonas Hänninen


Projektipäällikkö

Joonas työskentelee projektipäällikkönä korjausrakennushankkeissa. Erityisen vahva kokemus Joonaksella on erilaisten ulkovaippahankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävistä. Lisäksi Joonas on toiminut pian kymmenen vuotta mm. LVIS-peruskorjausten rakennusteknisenä valvojana.

Rakennushankkeen onnistumisen kannalta Joonas näkee olennaisena, että osapuolilla on ymmärrys yhteisestä tavoitteesta; rakentaminen ei kaipaa vastakkainasettelua. Kokemus on opettanut näkemään työmaat myös ihmisten koteina ja asiakkaiden työpaikkoina.

Rakennusmestari (AMK)

joonas.hanninen@tahcon.fi
+358 44 768 1700

Tahcon on osa United Foundersia

Olemme osa United Foundersia

Tahcon on osa United Foundersia, joka on rakennusalan asiantuntijoiden yhteisö.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että...

  • Meillä on suora yhteys rakennusalan parhaisiin asiantuntijoihin ja erikoisosaajiin.
  • Voimme tarvittaessa konsultoida erikoisasiantuntijoita ilman viiveitä tai ylimääräisiä kuluja.
  • Saatte kaiken yhdellä sopimuksella. Teemme yhteisen tarjouksen sisältäen tarvitsemanne, kuten projektinhallinnan, suunnittelutyön ja valvonnan.

Team Tahcon
 
 

Osaksi tiimiä?

Etsimme jatkuvasti lisää hyviä tyyppejä joukkoomme ja haluamme kuulla sinusta! Lähetä meille viestiä, niin katsotaan millaisia mahdollisuuksia voisimme tarjota sinulle.

Keskustellaanko teidän projektista?

Valitse kalenterista sinulle sopiva aika, niin otetaan Teams-videopalaveri teidän projektista. Annamme vinkkejä mielellämme ja täysin maksutta.